Un abdomen de invidiat

Definirea si tonifierea muschilor abdominali este visul multor femei, dar a duce la bun sfarsit o astfel de dorinta nu este intotdeauna usor. Totusi, cu multa ambitie si disciplina va veti putea imbunatati vizibil abdomenul.

Stapaniti-va poftele. Nu fugiti la platoul cu prajituri sau cu bomboane de fiecare data cand simtiti nevoia sa va rasfatati cu ceva. Faceti din dulciuri o tratatie speciala si evitati pe cat posibil consumarea lor frecventa.

Evitati sa mai mancati dupa ora X’. Fixati-va o anumita ora dupa care nu mai aveti voie sa luati nici un fel de gustari si tineti-va de program. O „scapare” ocazionala datorata unui eveniment special, cum ar fi o petrecere sau o cina neasteptata, este permisa, numai nu va faceti un obicei din asta.

Faceti sport. Sunt sanse putine ca abdomenul sa se transforme de unul singur! Trebuie sa faceti putin efort pentru a va atinge scopul, fie stabilindu-va cateva exercitii zilnice sau,de ce nu, incercand yoga pentru a vedea daca va place. Experimentati noi metode pentru a descoperi ce va convine – chiar daca este vorba de vreo caseta video ieftina si veche cu exercitii pentru abdomen!

Exercitiile de aerobic contribuie semnificativ la tonifierea muschilor si la imbunatatirea aspectului si a functionarii corpului dvs. Faceti jogging, mergeti mai repede, alergati,faceti inot,sariti coarda, mergeti pe bicicleta – faceti ceva activ!

Beti multa apa. Uneori, cand simtiti cea mai mica durere la stomac, decideti imediat ca aveti nevoie de mancare. Mai bine ar fi sa beti un pahar cu apa rece si vedeti daca va veti mai simti infometata. Pentru a va mentine sanatatea si pentru a aproviziona corpul cu toate lichidele de care are nevoie, trebuie sa beti o cantitate considerabila de apa zinlnic. Pentru a stabili ce cantitate este recomandata corpului dvs, impartiti la doi greutatea dvs si beti 0,028 l de apa zilnic pentru fiecare kilogram. (Cel putin !).

Acum ca stiti cum sa incepeti campania pentru un abdomen mai ferm si pus la punct, ce mai asteptati? Acum este momentul potrivit pentru a face un abdomen de invidiat. Urmati pasii mentionati mai sus si puteti completa cu propriile dvs idei. Luati gustari mai sanatoase cum ar fi legumele si fructele proaspete. Gasiti-va un partener pentru exercitii si provocati-va reciproc pentru a da cele mai bune rezultate. Ganditi pozitiv, fiti motivate, si veti observa imediat schimbari remarcabile!