Masca Skin Tech

Salonul nostru va răsfață cu noul tratament facial realizat cu Masca Skin Tech, echipament care a beneficiat de o mare popularitate in randul vedetelor de la Hollywood.
Skin Tech este o tehnologie uimitoare care îmbină in acelasi timp 3 terapii puternice cu rezultate excelente: Low Level Laser Therapy, Infraroșu și Galvanoterapia.

Low Level Laser Therapy – studiata, dezvoltată și aplicată la NASA – este o formă complexă de foto terapie care produce schimbări la nivel celular, cu efecte pe diferite tipuri de probleme.

Galvanoterapia – cei 7 electrozi dispuși pe toată suprafața fetei potențează efectele tratamentului prin introducerea în profunzime a ingredientele active(seriei, fiole).

Albastru Skin Tech – reduce 95% din bacterile de sub piele in doar 3 sedinte, atenuează acneea; atenuează leziunile vasculare (cuperoza).
Rosu Skin Tech – celulele expuse au o creștere a activității cu 150-200%; accelerează producerea de colagen si elastina; reduce ridurile fine si porii dilatati; repară leziunile produse de acnee .
Mov Skin Tech – reducere vizibilă a ridurilor; combinația ideală intre doua lungimi de unda (415-460nm) – hidratare profundă.

Masca Skin Tech poate fi conectată la echipamentul de Oxigen Hiperbaric pentru maximizarea efectelor.