Cum sa aveti mai multa incredere in dumneavoastra

Nu aveti o dantura perfecta ? Aveti cateva riduri ? Nu fiti prea exigenta cu dvs. Invatati sa treceti peste « defectele » proprii si sa va simtiti bine cu propria persoana

1. Priviti cu atentie top modelele. Nu trebuie sa le copiati ci sa remarcati trasaturile care le fac sa fie frumoase. Ganditi-va la zambetul lui Lauren Hutton, la parul crest al lui Andie MacDowell, la liniile de expresie ale lui Susan Sarandon. Incercati sa descoperiti ce aveti deosebit si sa il puneti in valoare.

2. Abordati o coafura noua. Parul ingrijit arata mereu bine si astfel va face sa va simtiti increzatoare.

3. Iesiti din banalitate. Incetati sa va muscati unghiile, sa va jucati cu degetele pe fata sau in par cand sunteti nervoasa. In locul acestora, ingrijiti-va, faceti manichiura regulat, cumparati o crema hranitoare pentru piele.

4. Acceptati-va parul asa cum este el. Lupta perpetua pe care o aveti cu parul dvs. are repercursiuni nedorite de cele mai multe ori. Incercati sa profitati de parul cret sau drept si sa nu il supuneti diferitelor suplicii.

5. Incercati sa eliminati treptat machiajul. In mod sigur nu aveti nevoie zilnic de fond de ten, pudra, fard de obraz crema sau pudra, creion de contur pentru buze si ochi, fard de pleoape, ruj, pudra mata pentru a va face frumoasa. In locul tuturor acestora limitati-va pe cat posibil la lucrurile de baza si lasati pielea sa respire.

6. Gasiti rujul potrivit. Incercati mostre de rujuri pana ce gasiti unul ideal in combinatie cu tenul, culoarea ochilor si a parului. Nu va sfiiti sa cereti sfatul unul make-up artist.

7. Nu va machiati o zi. Gasiti o zi in care sa nu folositi machiaj deloc, dar trebuie sa fie o zi in care sa iesiti din casa si sa interactionati cu ceilalti.

8. Dati o forma frumoasa sprancenelor. Profesionistii in machiaj garanteaza ca sprancenele bine conturate infrumuseteaza chipul chiar si atunci cand nu va machiati.

9. Fiti sincera ! Recunoasteti ca nu este posibil ca toata lumea sa arate ca Cindy Crawford sau Patty Hansen. Doar asa puteti fi impacate cu voi insive si fericite cu propriul aspect.

10. Apreciati-va succesele pe care le-ati avut pana acum. Reusitele de pana acum nu le-ati obtinut numai pe baza frumusetii ci datorita inteligentei si spiritului de initiativa. Frumusetea este doar un aspect din identitatea dvs.