Cum sa alegeti fardul de ochi potrivit

Aflati care nuante se potrivesc cel mai bine culorii ochilor dvs.

Nu stiti ce nuanta poate accentua frumusetea ochilor?Incercati aceste sugestii pentru culorile potrivite ochilor dvs.Daca culoare ochilor este :albastru incercati nuantele de caramiziu si roz.Umbrele deschise contrasteaza cu raceala privirii,scotand-o in evidenta. Aplicati fardul dinspre gene spre centrul pleoapei si la sfarsit aplicati rimel negru.

Daca culoarea ochilor este: caprui inchis incercati verde si auriu. Ambele culori vor sublinia diversele nuante din ochii caprui. Alegeti un fard cu o textura usor stralucitoare si aplicati-l omogen dinspre gene spre arcade.

Daca culoarea ochilor este :verde incercati tonurile de lila si caramiziu inchis. Lila va face ochii intensi contrastand cu nuanta ochilor. Tonurile calde de caramiziu inchis se armonizeaza in mod natural cu verde.Utilizati caramiziu inchis in timpul zilei,lila seara, la ambele putand fi folosit un rimel maro.

Daca culoarea ochilor este :caprui deschis incercati verde inchis si galben pal.In functie de starea dvs. de spirit,alegeti o nuanta pentru umbre care sa se potriveasca irizatiilor ochilor.Pentru a reliefa ochii aplicati intai o nuanta inchisa apoi umeziti pensula si trasati o linie subtire la baza genelor.

Oricine poate utiliza nuante inchise ca verde inchis, maro, negru.

Sfat: folositi-le doar la baza genelor pentru a scoate in evidenta machiajul deoarece aplicate pe toata pleoapa ingreuneaza ochii.