Cum sa arati de milioane fara sa dai faliment

Bineinteles ca celebritatile de talia lui Jennifer Aniston si Nicole Kidman arata mereu chic si moderne-ele au un buget nelimitat pentru hainele care le fac sa arate de vis! Totusi puteti si dumneavostra sa aratati minunat urmand aceste 10 sfaturi:

Faceti cumparaturi in perioada reducerilor. Cumparati diverse articole in perioada reducerilor pentru ca astfel veti avea o tinuta de invidiat.

Aveti grija de materiale. Cumparati haine ce pot fi spalate usor la masina si evitati-le pe cele carora le trebuie un tratament special deoarece va va costa mult. Respectati instructiunile de pe eticheta pentru ca altfel le distrugeti.

Investiti in piese care pot fi purtate la orice. O pereche de pantaloni negri sau o fusta pana la genunchi sunt esentiale in orice garderoba pentru ca pot fi usor combinate cu alte haine.

Cautati lucrurile esentiale in magazinele de discounturi. De la astfel de magazine nu puteti lua o rochie eleganta dar puteti gasi tricouri sau pantaloni „casual”.

Innoiti-va accesoriile. Investiti in pantofi si genti. Chiar si cele mai simple tinute isi schimba infatisarea cu accesorii.

Faceti un inventar inainte de a merge la cumparaturi. Impulsurile pot duce la o risipa de bani mai ales daca va cumparati o pereche de pantaloni negri si mai aveti 10 perechi identice acasa. Identificati lucrurile de care aveti nevoie inainte de a intra in magazine si de a va cumpara hainele pe care le aveti deja.

Gasiti un croitor bun. Croitorul va poate face haine ce va vin „ca turnate”, vi le poate modifica pe cele existente. In plus unele magazine va ofera gratuit servicii de modificare pentru hainele cumparate de la ei. Nu tineti cont de bani cand iesiti la cumparaturi, important e ca hainele sa va vina bine.

Cautati marci mici. Nu intotdeauna marcile mari au haine frumoase. Daca aveti rabdare sa cautati veti gasi si firme mici care produc haine de calitate.

Schimbati-va coafura. Nu uitati ca hainele nu sunt totul: aveti nevoie si de o coafura pe masura.

Evitati costumele. Pot arata mult prea formal: incercati sa alegeti o singura piesa pe care o puteti combina cu altele.