Patru moduri pentru a pierde in greutate

Una dintre cele mai eficiente metode de a imbunatati aspectul pielii voastre, este sa includeti in dieta mancare cruda. Procesul trebuie sa inceapa din interior. Cei ce au facut acest pas, au observat o schimbare in bine a pielii si se simt si mai tineri.

Fiind fiarta, mancarea pierde enzimele, 50% din proteine si 70-90% din vitamine si minerale. Mancarea cruda este naturala, isi pastreaza enzimele si toate vitaminele necesare.

Enzimele au un rol important, ajutand digestia, asimilarea si eliminarea mancarii. Lipsa acestora poate duce la lipsa vitaminelor si mineralelor in organism, poate duce la o imbatranire prematura si lipsa energiei. Foarte bagate in enzime sunt ananasul, fructele de papaya, varza.

Radicalii liberi dauneaza pielii si intervin in producerea de colagen, grabind imbatranirea.

Antioxidantii ataca radicalii liberi. Coacazele, in special cele negre sunt antioxidanti. Incurajaza productia de colagen, care previne aparitia ridurilor. Citricele- portocala, lamaia, grapefruitul ajuta corpul sa scape de radicalii liberi intinerind pielea. Produsele bogate in antioxidanti cum sunt si morcovii si caisele, apara pielea impotriva radiatiilor solare.

Coenzima Q10 este un antioxidant eficient, prezent in fiecare celula a organismului. Ea distruge radicalii liberi din organism si incetineste imbatranirea. Cu varsta, nivelul de coenzima scade. Produsele bogate in coenzima Q10 sunt spanacul, brocoli si alunele.

Acidul alfa-lipoic este un antioxidant puternic ce mareste puterea de actiune a altor antioxidanti cum sunt vitaminele C si E si mareste productia de energie. Acesta poate fi gasit in spanac, brocoli, rosii si mazare.

Sulful este un mineral prezent in fiecare celula din corpul nostru. Are un rol important in mentinerea sanatatii pielii, parului, unghiilor. Cand fierbem alimentele, eliminam o parte din cantitatea de sulf. Se stie ca acesta poate indeparta si acneea. Poate fi gasit in brocoli, arpacas, seminte de canepa, de dovleac, ardei grasi, usturoi, ceapa, varza creata, si macris de balta.

Siliconul este o alta substanta necesara pentru sanatatea si frumusetea pielii, parului, unghiilor. Nivelul de silicon scade odata cu inaintarea in varsta. Fructele si legumele sunt o importanta sursa de silicon. Printre acestea sunt merele, ciresele, strugurii, capsunile, castravetii, morcovii si legumele verzi.

Fitochimicalele sunt plante ce ajuta organismul sa se protejeze. Pot fi gasite in coacaze, brocoli, conopida, telina, spanac, morcovi, cacao si ardei.

Nucile sunt bogate in vitamina C. Usturoiul, ceapa si salota sunt bogate in seleniu, ce pastreaza elasticitatea pielii.

Organismul elimina prin piele o mare parte din toxine. Mancarea cruda mareste capacitatea pielii de a elimina toxinele. Tot pentru eliminarea toxinelor trebuie sa beti multa apa.

Pentru sanatatea si frumusetea corpului vostru trebuie sa beti multa apa si sa mancati mancare cruda. Ceea ce mancati se reflecta in intregul aspect.