Cavitatia

Aparatul de cavitatie este un aparat inovativ cu ultrasunete de joasa frecventa (20-40 Khz ), care exploatind fenomenul fizic al cavitatiei produce dezintegrarea celulelor adipoase si in consecinta reducerea stratului adipos.

CAVITATIA (Liposuctie Virtuala) reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale.

Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de gaz (bule cavitationale) si succesiva lor implozie, rupind in acest fel membranele celulelor adipoase. Odata dezintegrata celula adipoasa, tot continutul eliberat (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Utilizind o frecventa de pina la 40 Khz REFORM MULTIFREQUENCY CAVITATION in numai citeva sedinte de tratament realizeaza un nou contur corporal.

CAVITATIA este controlat de un microprocesor care permite o stricta emisie a undelor de presiune care genereaza efectul de cavitatie. Specifica modulatie a frecventei si posibilitatea variatiei emisiei, actioneaza in mod direct asupra adipocitelor dind chiar de la primele aplicatii rezultate surprinzatoare.

Efectele produse de tratamentul cu cavitatie

Inca de la inceput se poate observa o intensa actiune lipo (dezintegrarea tesutului adipos) si o progresiva remodelare a profilului corporal pe linga reducerea consistentei masei adipoase.La toate acestea se adauga disparitia aspectului de coaja de portocala cu eliminarea clasicilor noduli celulitici, o buna oxigenare si revascularizare a tesutului subcutanat, cu o reactivare a microcirculatiei periferice si al drenajului lichidelor stagnante si nu in ultimul rind o imbunatatire a tonusului si elasticitatii pielii.

Ce simtiti in timpul tratamentului?

In timpul tratamentului puteti percepe un sunet mai mult sau mai putin intens in functie de sensibilitatea auditiva individuala. In orice caz acest fenomen se verifica in primele sedinte apoi acesta se diminueaza. Tratamentul este placut si comfortant.

Pentru ce aceasta metoda este de preferat liposuctiei?

Cavitatia este o alternativa non invaziva si non agresiva a liposuctiei. Nu se simte durere, nu exista complicatii sau timpi de recuperare, este mai putin costisitoare si nu interfereaza cu activitatile cotidiane ale dumneavoastra.

Cite sedinte de tratament sunt necesare pentru a obtine bune rezultate?

Numarul sedintelor de tratament difera de la individ la individ. Operatorul estetic efectueaza o atenta analiza corporala a fiecarui client pentru a personaliza tratamentul in functie de necesitatile individuale. In mod normal se efectueaza 6/10 sedinte de tratament.

Cit dureaza o sedinta de tratament si dupa cite sedinte se vad rezultatele?

O sedinta de tratament dureaza 75 de minute. Tratamentul este localizat, lucrindu-se pe zonele cu probleme, circa 30 minute cu cavitatie apoi se continua cu masajul mecanic cu vacuum pentru alte 15 minute, acesta din urma avind actiune drenanta. Ultima parte a tratamentului este drenajul limfatic prin presoterapie. Dupa a treia / patra sedinta de tratament se poate observa o reducere evidenta a masei adipoase.

Care este frecventa sedintelor de cavitatie?

Frecventa recomandata este de 1 sedinta la 4-5 zile

Care sunt contraindicatiile?

Astm brosic, cancer, tromboflebita, hipertrigliceridemie, steatoza hepatica sau orice afectiune a ficatului, pietre la rinichi, leziuni dermatice, boli de piele, epilepsie, boli cardiace, afectiuni vasculare grave, tija metalica, interventii chirurgicale recente (5-6 luni), sarcina, alaptare.

Ce trebuie sa faca clientul?

Persoanelor care se supun tratamentului cu cavitatie li se recomanda:

Cu o zi inainte de tratament sa nu consume grasimi si sa tina o dieta bazata numai pe alimente cu un continut mic de grasimi.

Imediat dupa tratament sa bea 2 litri de apa plata.

72 de ore dupa tratament este interzis sa se consume alimente cu un continut mare de grasimi.

Este foarte important sa se consume si o cantitate mare de lichide(ceai neindulcit sau apa plata).

De ce? Pentru ca la fiecare sedinta colesterolul si trigliceridele eliberate se vor descarca in ficat si rinichi. Astfel aceste organe se vor incarca ca dupa o masa cu foarte multe grasimi.

Odata obtinute bune rezultate ce trebuie facut pentru mentinenerea acestor rezultate?

La sfirsitul ciclului de tratamente se recomanda un tratament de mentinere la fiecare 2-3 luni.

Continutul unei sedinte de 75 minute de cavitatie :

  • ultrasunete (40 Khz) – 30 minute
  • vacuum bipolar RF – 15 minute
  • drenaj limfatic (pressotherapy) – 30 minute